lunes, 12 de enero de 2009

Sin Nieve en la Comuna de Bunyola

En la salida de ayer a la Comuna de Bunyola, organizada con la finalidad de encontrarnos con la nieve tan deseada en esta isla precisamente por su habitual escasez, hubo muchos acontecimientos: un estreno de bicicleta, una reparación de una cadena nada más iniciar la "Bufada", la asistencia de dos nuevos miembros al grupo de Bous Bufats, la oportunidad de poder disfrutar del descenso a tumba abierta de un grupo de unos seis bikers con bicis tipo "enduro" y un día precioso y no demasiado frío tras las lluvias de la noche anterior, pero ... ni rastro de nieve salvo el cachito que divisamos entre las nubes sobre la cima del "Puig Major" cuando ya habíamos iniciado el descenso de regreso a casa. De todas formas todo ello no impidió que al llegar a la carretera tras la última bajada, la común y general opinión del grupo fuera de satisfacción por una Bufada muy bonita y agradable, asi que ya disfrutaremos de la nieve en otra ocasión que seguro llegará.

Fotos de la salida:

3 comentarios:

Joan dijo...

Molt bon reportatge, Carles: senzill, clar i amb unes imatges precioses d'en Guillem. Per cert, queden molt bé les imatges retallades a mode de panoràmica. També és possible fer panoràmiques si fas diverses fotografies (2 o 3) que tenguin parts comunes i les juntes amb el Panorama Maker.

Tal vegada ha mancat una mica de referència a la ruta feta: sortida a les 8:30 hores de Palmanyola; en arribar a Bunyola reparació de la cadena d'en Sebastià; pujada a sa comuna per la pista principal, agafant la desviació del comellar de'n Cupí (on ens trobam que baixen els bikers amb bicis enduro i a tomba oberta); reprenem la pista per anar al depòsit de damunt la caseta de la Cisterneta d'en Gil i enfilam el camí cap a n'es Picó per baixar cap al Coll d'Orient, carretera cap a la vila de Bunyola i arribada a Palmanyola a les 11,30 hores.

Carlos Borrás dijo...

Gracies per el teu comentari Joan; sa veritat es que no tenia ni idea de la ruta feta així que les teves referències son molt oportunes.

Quan pugui pegaré una ullada al "Panorama Maker" a veure que tal es.

Unknown dijo...

Comentari molt bo perque la gent sapi els toponims de la Comuna.