jueves, 16 de diciembre de 2010

Cena Fin de Año Bous en Es Taulons.

Hola a todos los Bous.
Os hacemos saber que para el 29 de Diciembre está prevista la Cena del último miércoles de mes en "Es Taulons" y como coincide cerca del Fin de Año será un poco nuestra adelantada cena de Fin de Año para Bous y para hacerlo algo especial todo aquél que quiera comerse una apetitosa PALETILLA DE CORDERO simplemente tiene que apuntarse en la lista de abajo para así poder hacer el encargo con tiempo (no se que precio tiene).
Si queréis comer de "Pa amb oli" como siempre no hay ningún problema.
El que no se apunte se entenderá que NO QUIERE LA PALETILLA.

Saludos a todos y nos vemos en la montaña (o en la cena ñam ñam :-).



5 comentarios:

Unknown dijo...

Para que día es la cena?

Unknown dijo...

Per dia 29, darrer dimecres de mes. Venga paletilla!!! Despres de Nit Bona, Nadal, Segona Festa... pfff per rematar mos ficarem ''entre pecho y espalda'' una paletilla de xot!!!! Que se noti que som deportistes!!! Jajajajaja

Agustí dijo...

Bones a tots!!!
Amem, mos hem de comensar a decidir ja que hem de fer la reserva i comenar les paletillas.En principi me surten 7 que si, 2 que no i 4 que no saben, ido ja es cuestio de sebra ja que se ha de fer la comanda per favor comensau a decidir el que voleu. Apart tambe ve en Tolo "pusa" que vol Pa amb oli i en Joan "cunyat Enric" que tampoc ho sap.
En total me surten 15 persones sensa contarme a mi que seriem 16, apuntau-vos cuant antes per fer la reseva.
Salutacions per tots i Molts d´Anys!!!!!
Agustí.

Unknown dijo...

Molt ben dit Agusti!!! A mem si començam a sebre si volem paletilla o no, jejejejeje... que ja tenim es coions peluts! Molts s'anys a tots!!!

Agustí dijo...

Bones a tots!!! Reserva confirmada a ne´s Taulons a les 21h. Reserva per 25 comensals en total. Paletilles 8.
Fins dema.