miércoles, 24 de marzo de 2010

V Travessa 2010

Queridos Bous .... ¿os acordáis de esta guapísima imágen?. Pertenece a la Travessa del año pasado, si si ya ha pasado casi un año y la V Travessa 2010 está a la vuelta de la esquina asi que desde aquí emplazo a todos los Bous interesados en participar que manifiesten sus intenciones:
  1. Rodar las dos etapas (hay que reservar plaza para dormir en el hotel).
  2. Rodar la primera etapa.
  3. Rodar la segunda etapa.
  4. Sólo acudir a la cena en Soller (hay que reservar plazas).
  5. Ayudar con apoyo logístico.
  6. etc....

Cuando sepáis que váis a hacer los podéis comunicar a Guillermo, a Agustín o a Carlos via e.mail o via móvil o en directo en la "cena-pa amb oli" de mañana 25 de Marzo en Es Taulons del Secar de la Real.


















4 comentarios:

Carlos Borrás dijo...

Hola a todos .... dado lo inminente de la V Travessa 2010 (de Viernes a Sábado, 2 y 3 de Abril 2010) hemos pensado publicar esta tabla para ayudar a organizarnos.

Gracias por vuestra colaboración.

S2.

Agustí dijo...

Hola!!! Amem hi ha un problema de logistica per el dijous horabaixa per pujar a soller. Resulta que en Ramon no pot venir ja que te altres compromisos. Siguent aixi unicament puja n´enric en sa furgo grossa per baixar els que fan la primera etapa, que per lo que sembla de moment tan sols son en Biel, Sergi i Josan. En Sergi queda a sopar en lo cual baixara amb n´Enric. Per tant siguent aixi amem si en Biel o en Josan poren pujar un cotxo el dijous a Soller per porer baixar despres caunt acabin ja que no quedan a sopar.
Per altre banda ja esta encomenada la coca de trampo tan bona que mos fa sa madona de ses Cases de Son Coll.
Ah!! si le he le encomenada mitja de trempo i mitja de verdura.

Salutacions, Agustí.

Agustí dijo...

Ei!! una cosa, are he parlat amb n´Enric i hem organitzat una mica la logistica per divendres a vespra. Me ha dit que en Xus i en Tolo pujan a sopar en noltros amb lo caul apart de que n´Enric puji la furgo grossa un dels dos pujara amb un cotxo en lo cual els que no quedan a sopar com es el cas de´n Biel i en Josan poren baixar en la furgo grossa i baixant les altres bicis, aixo si, deixant la furgo a davant ca´n Enric i les claus a dins la bustia ja que despres han de porer agafar les altres bicis i ell tenir les claus per pujar el divendres. Aixi despres n´ Enric, Xus, Tolo, Sergi i Charly poren baixar amb el cotxo que haguin pujat. Esper aixi que la logistica quedi arreglada, si no es aixi digaumo per favor per porer sercar altres solucions.
Salutacions, Agustí

Unknown dijo...

Doncs problema resolt. Fantastic