lunes, 29 de marzo de 2010

Enhorabuena Papis.


Hola Lluis y enhorabuena para ti y tu esposa por ese bomboncito que se ha incorporado a vuestra familia y cuyo nombre creemos que es "Amelia" (diculpad si la bautizamos de nuevo), se os ve muy contentos.
Recibid un cariñoso abrazo de todo el grupo y que disfrutéis de vuestra preciosa hija.

Amelia descansando.


7 comentarios:

Anónimo dijo...

gracies companys,per perdre un poc de temps publicant "ecos de sociedad",amb sos problemas de preparacio de sa travessa, agh sa travesa!!, enguany ha vingut un poc prest per jo,.feis moltes fotos intentare venir en es sopar,me posare en contacte per confirmar-ho el mes aviat posible.salut bous.( a que es guapa sa meva filla?).D,acord estic tonto es sa primera.

Carlos Borrás dijo...

Lluis, amb sa ma en es cor, no estas gens tonto, sa teva filla es molt guapa.

S2.

Unknown dijo...

Enhorabona Lluis,salut,i per molts d'anys.

Joan dijo...

Enhorabona papàs!

Lluís, la veritat és que poses cara de molt satisfet i no te sobren raons.

Esperam veure't, si és possible, al sopar de divendres a Sóller.

PD: Esper que n'Amèlia vos deixi dormir. Si no és així, tampoc vos preocupeu molt, són les conseqüències de tenir fills i ja trobareu les estratègies adients per tal de que pogueu descansar.

Biel dijo...

Enhorabona papis, salut i força, per lo de dormir no vos preocupeu, el meu petit te dos anys y vuit mesos i els vespres se desperta i ve a dormir amb noltros, aixo son gages del oficio. Salu2.

Anónimo dijo...

gracies per els vostros comentaris atlots,pensar que fins ara nomes m,eixacava de dormir de matinada per un partit de basket,tenis,futbol,be i sa final volley playa femenina brasil-italia, i ara.. quin desastre qué vos he de dir que no sapigueu.crec que la ficare dins sa motxila des cosi jaume kapax si fa sa travesa i aixi s,acostumará a sa mtb i jo podré descansar.sls

sito dijo...

enhora buena luis,un abrazo para tu familia y tambien para ti