domingo, 13 de septiembre de 2009

5, 4, 3....

Sa veritat es que quan baixava a Decatlhon pensaba que la convocatoria no tindria gaire d'exit. Sabia que Joan, Sito, i Carles tenien altres compromisos, pero la resta no havia dit "esta boca es mia", per tant, com va posar en Carles al post-it, "asistencia desconocida". Quan he arribat ja estava en Sebastia que feia estiraments i al 5 minuts ha arribat en Juan de Esporles, que ahir el vaig veure per Esporles fent una volta per el cami de s'Arboçar.

Hem esperat una mica per veure si algu apareixia, i ens ha semblat veure a Miki amb el cotxe, pero devia haver quedat amb altra gent. Al cap d'uns minuts un Golf s'atura i surt... qui a de esser, en Mateuuuuu... Maifreeeen. Hem parlat una mica de la nocturna que pareix que va esser un exit total, i despres hem decidit fer una clasica, Na Burguesa-Mirador de n'Alzamora-Coll de sa Creu. En Juan no la coneixia, i crec que s'ha divertit bastant perque hem tocat molt poc asfalt. Una cosa que hem parlat, es de posar ja l'horari d'hivern, no se si es aixo el que ha influït en la poca assistencia, pero a les 7,30 encara fa fosca.

Be m'estic enrollant com una persiana, el resum, una bona tribufada. Saludos






2 comentarios:

Carlos Borrás dijo...

Hola Bous .... hem sap greu que sa sortida de avui només hi hagi hagut 3 bous .... supossso que el principi de Septembre ens té a tots un poc embolicats.

Un cuart d´hora abans (a les 7.15 h a.m.) erem al Decathlon Joan Mir, Santi i Carles) amb ses bicis de carretera per anar cap a Sa Calobra, hem vist al Miki amb cotxo i l´hem saludat també i per la carretera de Soller hem vist el inconfundible "carrito-remolque" den Mateu que pensa tú on anàven ... ja penjaré s´entrada de la "MaifreNoctHurbana".

Sa sortida a Sa Calobra ha anat molt bé (vos he enviat un mail a tots amb els detalls) i per si de cás no tinc el mail de qualqú aquí vos pos l´enllaç de les fotos.

http://picasaweb.google.es/cborras13/SaCalobra_13_09_2009#

Ja sabeu "copiar y pegar" al navigador que tingeu.

Salut a tots.

Unknown dijo...

Bones Bous, com va tot?

Alerta amb aquests Esporlerí que teniu infiltrat, què és des bons! Jejejeje...

Dissabte que ve organitzam un poc de sortida per lo des dia de sa mobilitat a Esporles (promocionant s'ús de sa bici). Si vos voleu apuntar o saber un poc de que va: http://ermassets.blogspot.com

Salutacions a tots!