domingo, 9 de noviembre de 2008

Sortida Campanet-Tomir-Pollensa-Campanet


Avui dematí en Sito a proposat fer per la sortida del Pont de la Constitució 2008 la ruta Campanet a Pollensa passant pel Tomir i tornar a Campanet per la carretera vella de Pollensa.

Sa ruta ha parescut interesant al grup i si l´he endevinada la podeu veure pintxant l´imatge, la ruta es de color blau i  he inclós el tram que va de Caimari a Campanet per no esborrar-lo; la ruta Campanet Pollensa son uns 22 quilómetres de llarg, aixó vol dir que si la fecim a una mitja d´uns 14 qm/h tarderiem 1,5 hores en fer-la:




Aquest perfil correspon al tram de color lila que dur del Tomir a Pollensa per el cami vell de Pollensa.


b


5 comentarios:

Unknown dijo...

crec que la ruta que has dibuixat, és aproximadament la que ha proposat Sito, excepte en el tram que va cap a Pollença.Crec que en aquest tram, es pot enllaçar amb el camí vell de lluch

Carlos Borrás dijo...

Algo així em suposava, aixó vol dir que la heurem de fer, de aquesta manera tots coneixarem el camí correcte.

AGUSTÍ dijo...

Si no vaig errat, interpret que voleu fer Campanet, agafar la carretera vella que du a Pollença, desviar-vos cap a Miner petit, Miner gran i arribar al coll de Miner per així baixar cap a Fartaritx per sortir a Pollença, no pegau al cami vell de Lluc, hi podeu sortir a n'es darrer tram al que va paralel a la carratera, pero si no podeu pegar a Pollença directament. En Guiem i n´Alfonso han estat al coll de Miner així que supòs que s´enrrecordaran del camí per pujar-hi, si teniu algun dubte cridau-me i vos donaré les indicacions.
Salut i força. Agustí.

Unknown dijo...

Hola Agustí, el meu dubte es quant arribem al coll de Miner. ¿Hem de botar la barrera i segir el camí? ¿La devallada es ciclable?

AGUSTÍ dijo...

Bones, Guiem. Si, se ha de botar la barrera per porer arribar a Fartarixt i si es ciclable. Un saludo. Agustí.