sábado, 1 de noviembre de 2008

Salida de mañana.

[salidasalida][quedadasquedadas][avisosavisos]



Según creo recordar el pasado domingo quedamos en organizar la posible salida de mañana en el Blog. Me parece que no le iba bien para mañana a todo el mundo pero supongo que habrá quién pueda salir.

Por mi parte no hay inconveniente en quedar mañana a las 8.15h en Decathlon-Palma.
¿Alguien más se apunta?
O

20 comentarios:

Carlos Borrás dijo...

De momento he quedado con Carlos Emigdio mañana a las 8.15h en la
rotonda Decathlon, a él le apetece hacer el Bunyolí, pero si se apunta
alguién más podemos cambiar la ruta sin problemas

Unknown dijo...

Yo tambien estaré a las 8,15h. Se ha anulado la excursion familiar. Enviare un sms a Sito para ver si se anima.

Carlos Borrás dijo...

Seguro que le apetece, creo que lleva un tiempo sin salir.

Unknown dijo...

Acabo de recibir un sms,Juan y Sito se apuntan.

Carlos Borrás dijo...

Pues de momento seremos 5, aprovecharé y traeré los walkies que tengo para hacer la prueba y veremos si vale la pena, aunque puede que alguno vaya flojo de pilas.

Joan dijo...

Carles, tal vegada convendria que te posassis en contacte amb els altres per si no han pogut mirar el Blog.

Proposta de ruta per a la sortida demà:

Que vos sembla anar a ses antenes de Calvià, passant per na Burguesa o per es Coll de sa creu?
Només quedaria per concretar si hi anam via Na Burguesa o Es coll de sa creu. I si a algú se li fa un poc llarg per qüestió de temps, podria retallar la ruta en esser al coll dels caçadors (tornant ca a Palma o passant per es mirador de n'Alzamora.

Si concretam sa ruta aquí, ja no haurem de perdre temps demà de matí a s'hora de partir i si, a més, no ens enredam molt a les aturades per descansar, podrem tornar tots d'hora i no farà falta retallar la ruta.

Joan dijo...

Perdonau. No havia llegit que algú volia pujar a Bunyolí.

Per part meva tampoc no hi hauria cap problema en anar a Bunyolí. Si no perdem temps, a lo millor podríem envestir cap a sa fita del Ram.

Quines piles empren els walkies. En puc dur algunes de recargables de tipus AA o AAA, de 1,5 v.

Anónimo dijo...

OH DEU MEU, NO SE QUE E FET I ME TROBAT AMB AQUESTA PAGINA. SOM DUES GERMANAS DE PORRERAS DE MAL NOM "LES MEJILLONERAS". JO TINC 50 ANYS I SOM VIUDA, LA MEVA GERMANA ES FREDINA I TE LE MATEIXA EDAD QUE JO PERQUE SOM BESONAS.MOS EN FITXAT EN LA FOTO Y DEU NI DO CUANTS DE PAQUETS, PAREIX UNA CARROSA DELS REIS MAGS. PERO ENS EN FITXAT AMB EN JOAN UN QUE DU BARBO, I AMB EN SITO UN ATLOT QUE TE UNA CARA MOLT GRACIOSA. VOLDRIEM SABRE SI ES POSIBLE POSARNOS EN CONTACTE AMB ELLS. SOM DUES ALOTES EN PATRIMONI I MOLTES GANES DE VEURA MON. SI NO ES POSIBLE QUE SIGUIN EN JOAN I EN SITO POT SE CUALSEVOL.JO FAIX UNS COCARROIS MOLT BONS I LA MEVA GERMANA TE UNA CARRERA I MITGA. ESPER QUE TINGAU MOLTA DE FORZA PER CONTINUAR I TENI LA GRACIA DE CONTESTAR.LO DEL BOUS BUFATS MOS A FET MOLTA DE GRACIA I VITA LA FOTO JA PODEM IMAGINARNOS PERQUE LO DEL NOM. AFECTUOSAMENT "LAS MEJILLONERAS" DE LA PLAYA DE LA CONCHAAAAAA.

Carlos Borrás dijo...

Tothom ja está avisat via sms, en tolo diu que demá ha de esser prest a casa seva i que ferà una sortida curta pel seu conte i m´ha dit que n´Enric i en Xus tenien un sopar.....

En relació al Bunyolí havia quedat amb Carlignos de fer-la perque ell no la conexia però hem quedat així si sols quedaven tot dos.

Personalment jo vot per sa sortida de ses antenes de Calvià, a més que avui matí ja he anat al Bunyolí (de totes formes tampoc seria un problema repetir-la, me agrada bastant).

Lo de Na Bugesa o Coll de Sa Creu, em sap greu, però no tinc criteri per triar n´una.

Cada walkie necesita 3 piles AAA 1,5v. Tinc 4 walkies i 3 d´ells ja tenen piles, sé que tinc 3 piles més per qualque calaix però no els trob. De totes formes en cas de que només poguem emprar 3 walkies ja serà suficient per fer sa prova.

Gracis Joan.

Carlos Borrás dijo...

En relació al missatje de "las mejilloneras" veig que n´Enric i la seva "germana" bessona ja han començat el sopar.

PD: Ja he trobat ses piles.

Joan dijo...

Algú sap què és això de les MEJILLONERAS" DE LA PLAYA DE LA CONCHAAAAAA?

La veritat és que no m'extranyaria que, com insinua en Carles, fos cosa de n'Enric.

Carlos Borrás dijo...

Joan hem sap greu però no has lligat ni tampoc es tracta de n´Enric ni es seu germà, es tracta de un de noltros que demà vendrà a sa sortida i que tú coneixes bé.

No et puc dir res més clar, perque no el vull destapar sense el seu permís.

Demà te diré como ho he averiguat.

Per cert pot esser que demà vengui en nosaltres un company meu de quan anava en bici als 20 anys, es nom Juan Carles -o Charlie-, va pujar a la trencagarrons de aquest any i també practique la MTB.

AGUSTÍ dijo...

A mem, jo vull saber com acaba aixó d´aquestes germanes, "les mejilloneres", juajajajajajaja, aixó pareix un culebrón, que ens teniu a tots intrigats.

Carlos Borrás dijo...

Ses mejilloneras han vengut avui de Porreres amb es cocarois calentets -com ellas- a sa rotonda Decathlon, però es detalls es millor que ho contin es protagonistes Joan i Sito.

Je, je je.

AGUSTÍ dijo...

Aixó sa posa calent, jajajajajajaja
cocarrois inclosos.Aquestas "mejilloneras" van molt calentes i son unes cachondes. Que als nostres amics no els hi pasi res.

Alfons .M fotògraf dijo...

Hola soy sito, hago una prueba para ver si lo he echo bien. Un saludo

Carlos Borrás dijo...

Hey! Sito, prueba tb de entrar en el foro a ver que tal te va, la verdad que para debatir es más ágil.

S2.

Anónimo dijo...

JA EN RIBAT, LA MEVA GERMANA ES UN POC OBSESIVA, I CUAND EN EL REBOST SE ACABEN EL XORISOS, SE POSA DELS NIRVIS. I JA MOS TENS COIGUEN AVIO I CAPA LE PENINSULA A SERCAR TOT TIPUS DE FIAMBRES. EL DISAPTE VAREN ARRIBAR DE LEPE I LA SORPRESA ES QUE LO DE LES MEJILLONERAS VOS A DUIT UN POC VENUTS. AMB PENSAD QUE PODRIU FER UNA VOLTE EN BICICLETE PER PORRERAS, PODRIU VENIR DESPRES DE LES MATANCES, I LE MEVA GERMANA I JO VOS ESPERERIEM E LE ENTRADE DEL POBLE AMB UN BOLIC PER CADA D'UN DE LO QUE FAIM, I QUE NO FALTIN ELS COCARROIS.
VOS E DE CONTAR EL MAL NOM DE LES MEJILLONERAS, DE VON VE I PERQUE PERO EIXO JA SERA UN ALTRE DIA.VOS E DE DEIXAR LA MEVA GERMANA ESTA DINS EL REBOSTS, I LE DERERA VEGADA PENXANT EL XORISOS VA FER UN DESASTRE. RECORTS A NAN JOAN AQUELL DEL BERBO I EN NEN SITO EL DE LE CARA GRESIOSA. ESPERAM NOICIES SEVAS. SORT BOUS BUATS. LES MEJILLONERAS DE LA PLAYA DE LA CONCHAAAAAA.

Anónimo dijo...

QUINA ALEGRIA, EL CAS QUE MOS FEIS. TENIM DUES AMIGAS MES QUE SAN APUNTAD I SON NA FANI I NA MIQUELA,SON DE LE NOSTRA EDAD PERO TAMBE SABEN FER COCARROIS TENEN PATRIMONI I UNA DE ELLAS TE DUES CARRERAS. VOLEM FER UN CLUB DE FANS, PERO NA FANI DIU QUE NO POT SER PERQU NO SOU CANTANTS, LA MEVA GERMANA DIU QUE EQUEST ANY VOL ANAR A LA CABALGATA DEL REIS A PALMA, MENOS MAL QUE NA MIQUELA I JO TENIN EL CAP DEMINT EL HOMBROS PEQUE I NO..... ESTEIM MOLT CONTENTAS QUE LE IDEA DE FER UNA VOLTETA PER PORRERAS VOS FAR ILUSIO. TINDRA QUE SER DESPRES DE NADAL I LES NOSTRES AMIGAS TAMBE VOS FERAN BOLIC. LE PROXIMA SEMANA VOS DRE DE VON VE EL MAL NOM DE LES MEJILLONERAS. UNA ABRASADA, MOLTE SORT , I PER FAVOR CUIDAU MOLT AQUETS PAQUETS QUE DE TAN ANAR EN BICICLETAAAAAA. LES MEJILLONERAS DE LA PLAYA DE LA CONCHAAAAAA.

Anónimo dijo...

E TENGUT UN DESCUIT RECORDS EN EN JOAN DES BARBO I EN EN SITO AQUEL DE LA CARA GRASIOSA. LE NOSTRES AMIGES ANCARA NO PODEN DIR AQUI LI ENVIEN UN RECORD PERO AQUESTA SEMANA FERAN UNA TRIA. UNA ABRACADA I SOT. PER CERT QUI ES AQUETS AGUSTI QUE ARE NO COLCA ESTA A LA FOTO? ES EL AGUSTI DE LE FOTO, NA FANI SA FITXAT AM ELL PERO NO VOL QUE UDIGUI. FINS LE SAMAN QUI VE ADEW.