miércoles, 19 de mayo de 2010

Feliz cumpleaños Agustín.



Que pases un feliz día y para ayudarte a ello, sutilmente el GRUPO te recuerda tu promesa.


7 comentarios:

Agustí dijo...

Sou uns cabrons!!! PERO VOS ESTIM UN MUNT!!! GRACIES A TOTS DE TOT COR!!!!

Agustí dijo...

Per cert, una manera molt sutil, jajajajajajaja.

Agustí dijo...

I tambe vos vui dir que no he esperat el dia del meu aniverssari per fero. El dilluns passat ja vaig decidir no fumar mes i desde llevors no he tornat fumar.

Carlos Borrás dijo...

Agus, molts d´anys (muchos de años) sa veritat que tremol tio, perque vaig veure com pujaves de fort cap a s´Atalia i si ara deixes de fumar no te vorem ni a ses baixades ni a ses pujades.

Molta sort.

Carlos B.

Agustí dijo...

Ei!!! Robocop!, Caballero Oscuro!, lo que vulguis, per jo ets Obelix, jajajajajajaja. Que va, no sera per tant jajajajajaja. Pareixare en Roger Rabit, jajajajajaja. Moltes Gracies!!!!

Joan dijo...

Molts anys Agustí i molts quilòmetres amb bici per la Serra de Tramuntana i d'altres.

PS: Si algun moment desfalleixes en la teva promes de deixar de fumar, recorda lo relaxant que és no haver de pensar en anar a comprar tabac a altes hores de la nit o a qualsevol altre moment, els doblers que t'estalvies (una caixa de cigarretes al dia són uns 100 euros al mes (unes cubertes i unes pastilles de fren gratis! i encara et queden 50 euros per fer un soparet i algun pa amb oli als Taulons...

Anónimo dijo...

Estamos orgullosos de tí chiquitín. Aunque tampoco mejorarás mucho, porque a tus años tampoco existen los milagros, juajuajua.
Jonatan,