domingo, 22 de marzo de 2009

Palma-Puigpunyent-Galiea-Palma (Cat.)


Panoràmica Calviá.
    Assistents: Toni, Oscar, Carlinyos, Sito, Joan, Enric, Lluis, Charly, Sebastiá, Tolo y Guiem.

    Decathlon 8:15 del matí, i com resava en el post-it del blog, la ruta estava per decidir. Després de diverses opcions, es decideix fer una ruta desconeguda per a la majoria dels integrants del grup. Alguns fins i tot es plantegen el tornar enrere, segons el temps que es trigui a arribar a la barrera des de la qual comença el camí de Puigpunyent a Calvia.

   Després d'una petita aturada de reagrupament a Puigpunyent, a les 9:30 estàvem en la barrera, el que fa que el "personal" que dubtava s'animi a seguir. 

   Saltem el "botador" i seguim ruta per una pista, en lleugera ascensió fins a arribar a una bifurcació i vam seguir per l'esquerra per una estreta sendera, molt divertita i 100% ciclable, la qual cosa ha fet les delícies de tot el grup. Iniciem el descens un poc complicat per una sendera ràpida i plagat de carritx, on s´havia de estar molt atent davant la possible sorpresa d'una pedra o clot amagat. Arribada al camí asfaltat per a iniciar la tornada per la carretera PMV-1016, és a dir, la de Calvia, fins a Palma.

   Crec, que a pesar de que no ha estat una sortida molt multitudinària, la gent a gaudit moltíssim. S'ha parlat de fer en altra ocasió, "Na Campaneta". Ja es posarà data. Fins al diumenge a tots. Salut.

Redacció: Guiem.




FOTOS BUFADA:











8 comentarios:

Unknown dijo...

Crec que ha agradat molt sa ruta, i que le tornarem repetir. No esta molt enfora de Palma, i es bastant asequible. Saludos.

Anónimo dijo...

Guillermo,la crónica de la salida esta muy bien,todos disfrutamos mucho,el día fue fantástico,el entorno estupendo y la compañia excelente,¿que más se puede pedir?

Joan dijo...

Molt bé Guillem. Bona crònica i bones imatges, tant d'en Sito, com teves.

Només un comentari: trob que no estaria malament fer les cròniques en la llengua de la nostra comunitat, així faríem un poc de cultura i país. Si voleu, m'oferesc a fer la traducció al català (per als més quisquillosos, entengui's mallorquí). Per tant, ja ho sabeu, servei de traduccions/assessorament lingüístic en caltalà: el meu e-mail.

PD: Jo també faig alguna falta, però en castellà també en feim i no ens preocupa tant.

Carlos Borrás dijo...

Hola a tots...n´Enric ha sutgerit que se podria fer un Album tipo Hoffman de ses nostres sortides...personalment me pareix bona idea i pentura podriem aprofitar el fet de que el pròxim 12 de Octubre farà un any que rodàrem la primera bufada conjunta dels Bous Bufats...a lo millor se podria aprofitar el primer aniversari per fer s´Album Hoffmann i les seves corresponents copies....amb un poc de sort per Nadal estaria llest.

Carlos Borrás dijo...

Hola a tots...he pensat amb el que ha comentat en Joan de fer les cròniques amb le nostra llengo...no me pareix mala idea...tot i que també soc sensible per els "castellano-parlants" així donç se m´ha acudit fer una entrada en català i una altra en castellá amb un mutu-enllaç d´una a l´altre.

No dur massa feina més duplicar una entrada feta...i pentura que sigui una solució optima per a tothom.

Ja deixareu les vostres opinions.

S2

Unknown dijo...

Me pareix molt be, aixi fomentam una mica la nostra llengo sense deixar de banda els castellano parlants, Saludos.

Biel dijo...

Hola , i amb angles, alemany, xines, no ho pensau ara que som internacionals també ho podíem traduir. Salu2.

Carlos Borrás dijo...

Ja ja ja....en aquest pas en lloc de aprendre a colcar amb bici aprendrem idiomes...