domingo, 5 de abril de 2009

Travessa: Lista de Participantes por etapas



NOM 1ªETAPA2ªETAPASORTIDA
DECATHLON
ENLLAÇ COLL DEN CLARETSORTIDA SOLLER-
PALMA
AgustíNONOSINO?
BielSINOSINOSI
GuiemSISISINONO
Juan BorrásSISISINONO
SitoSISISINONO
Toni Marqués?????
JonathanSISISINONO
Tomás (Cantabria)?????
Carlos BorrásSISISINONO
Tomeu?????
EnricSINONOSISI
XusNONO???
Tolo RieraNONO???
Juan (cuñado Enric)NONO???
SebastiàNONO???
ManoloNONO???
Carlinhos?NO???
Gabi?????
ToniNONO???
Juan?????
Oscar?????
Alfonso?????
Fernando?????
Oscar Pujol?????
CharlieSINOSINOSI
Lluis BauzáSINONOSISI
ToniSINOSINOSI
Alfonso IIISINOSINOSI
TOTAL:1051027



12 comentarios:

Carlos Borrás dijo...

Según lo comentado esta mañana...esta es la lista que recuerdo de participantes....por favor si veis algo que no está bien apuntado decidmelo y lo corrigo en un santiamén.

El día y hora de concentración son:

Viernes 10 de Abril a las 6.40h en Decathlon Palma.

Guauu gente...que sólo quedan 4 días y medio..

Carlos Borrás dijo...

Según he consultado en la Web del tiempo meteorológico, para el Viernes 10 de Abril no lloverá y las temperaturas rondarán de los 8º a los 14º y el Sábado si lloverá pero creo que tendremos suerte porque al menos de Soller a Lluch no nos tocará aunque puede que de camino a Pollensa nos llueva un poco, pero como al ir acabando el día la lluvia irá cesando....quizás con un poco de suerte veremos la lluvia de cerca pero no nos mojará....veremos; las temperaturas del Sábado serán equivalentes al Viernes pero seguro que de mañana y en la montaña se notará más el frío.

Nos vemos el Viernes.

Saludos Bous.

Joan dijo...

Un parell de coses, Carles:

1. Crec que vàrem quedar en què la sortida seria a les 6:45, a Decathlon-Son Moix, per carregar les bicis i arribar a Sant Elm a les 7:45 hores aproximadament.

2. A la taula de participants per etapa, podries posar, a més de les columnes del nom, etapa 1 i etapa 2, 3 columnes més: una de "sortida de Decathlon", una altra "enllaç pujada Coll d'en Claret" i la tercera "Tornada Sóller-Palma". D'aquesta manera podrem anar fent la previsió de quants serem en cada cas (pots posar els totals a baix). Per exemple, en Lluís i n'Enric es reuniran amb el grup a la pujada del Coll d'en Claret, per tant els hauràs de posar SÍ a la columna "Pujada Coll d'en Claret" i NO a "Sortida Decathlon" i segurament un SÍ a "Tornada Soller-Palma". Què et sembla?

3. Depenent de les temperatures que poguem preveure el dia abans, haurem de dur un maiot més gruixat o més prim (pel Massanella i el coll de l'Ofre fa un poc més de fred del habitual). El que segur hem de dur és un anorac o "chubasqueiro".

4. També hem de preparar la bossa de roba de muda i d'altre material de recanvi per a la segona etapa, que s'ha de pujar a Sóller amb el cotxe (A qui s'ha de fer arribar?) Després, aquestes bosses que deixarem al hotel, algú les haurà d'anar a recollir un altre dia (Qui pot fer?).

Ànims a tots, que ja queda poc. I si plou, que plogui. A un bou bufat no li assusta res de tot això.

Salut!

Unknown dijo...

Com diu en Joan, la bossa amb la roba s'ha de pujar a Soller. Jo crec que ho puc fer. Pero ha de esser el dijous demati. Estam en contacte.

Carlos Borrás dijo...

Gracis Joan per les indicacions ara mateix me pos mans a la feina per el tema de les tres col.lumnes que falten...

El tema de la roba me te un poc despistat...si ho he entés be es tracta de pujar les bosses al Hotel abans del divendres per trobar-les el divendres vespre?

i després de la travessa anar a sercar-les al Hotel?

vol dir aixó que l´Hotel ens guardará les bosses desde el dijous fins que anem a sercar-les?

Al.lots, queden 3, 2, 1....dies i ens veim es "caretos" de son el divendres.

I com diu en Joan, si plou....que polgui.

S2.

Carlos Borrás dijo...

Bueno, bueno...ja he afagit ses tres col.lumnes...Joan ara que ho veig te he de dir que has tingut molt bona idea.

Els números quadren...en total som 12 participants(5 feim tota Sa Travessa, 5 fan només la 1ª etapa i 2 fan la segona part de la 1ª etapa).

La tabla está incompleta per que falta sabre el que fa la resta de gent, si qualqú sap qualque cossa ho si hi ha que fer correccions nomé ho heu de dir i faré els canvis oportuns.

Per cert abans que me oblidir, s´hora de arribada de Decathlon es com diu en Joan a les 6.45h si vaig apuntar les 6.40 era per assegurar que tots hi fòssim a menys quart (va per jo que més de un pic he arribat 5 minuts tart per calcular mal.lament).

Saludos a tots.

Joan dijo...

Referent als que encara no han dit res: en Toni Marquès havia de fer una etapa però encara no ha dit res (digués alguna cosa Toni) i en Joan Caldentey al final no s'ha decidit a venir (segur que l'any que ve estarà a punt per venir).

Referent a les bosses amb les mudes de roba i d'altre material, es tracta de que les duguin en Ramon i n'Agustí amb les furgonetes quan venguin a Sóller el divendres horabaixa i després les deixarem a l'hotel i algun voluntari o algú que hagi d'anar a Sóller perquè hi té feines o d'altres assumptes, les vagi a recollir després del dissabte al matí. Per tant, les podeu fer arribar a n'en Sito abans de dijous horabaixa, o bé a través de jo, en Guillem o n'Enric. Si ho feis a través d'algun de nosaltres 3, feis-ho abans de dijous al matí. Si duis poques coses, també hi ha la possibilitat de dur-ho a Decathlon (a les 6:45 h. del divendres) i ho posarem dins la furgona allà mateix. Ja parlarem de qui les pot anar a cercar un o dos dies després (si algú ho té bé per anar-hi, que ho digui).

Els que hagin de tornar a Palma des de Sóller amb la furgoneta han de tenir en compte que en Ramon i n'Agustí queden a sopar amb nosaltres i per tant serà tard en tornar a Palma (sobre les 10 o les 11 hores del vespre). També han de preveure que segurament hauran de canviar-se de roba i potser de sabates, en cas que hagi plogut o que ens haguem posat com uns porcs.

Bé, tot això per ara. Si hi ha més dubtes o d'altres coses ja posaré una altra entrada.

Carlos Borrás dijo...

Gracis Joan...bona explicació.

Demá prepararé sa bossa de sa roba i si no la puc dur al Decathlon en tot cas li portaré a n´Enric abans de dijous matí.

En relació a anar a sercar la roba passat dissabte, si ningú es manifesta per anar-hi...en porem parlar durant la Travessa.

Crec que no tinc més dubtes.

Queden MENYS de DOS DIES I MIG...brrrr QUINS NIRVIS tú!

Carlos Borrás dijo...

Collons! si ha de ploure como ho far ara crec que duré una barca en lloc de una bici.

Buuff!

Carlos Borrás dijo...

Per cert...a mesura que passen es dies sa previsió meteorològica ens es favorable...pot esser que no ens banyem gaire i les temperatures seràn aceptables.

Carlos Borrás dijo...

En Charlie m´ha cridat per telèfon...m´ha confirmat que ells tres venen (Charlie, Alfonso i Toni) a les 6.45h a Decathlon-Son Moix...farán la 1ª Etapa completa, soparàn a Soller i aniràn amb furgoneta fins a Decathlon-Son Moix on dexiaren els cotxes el divendres.

En Lluis (germá den Charlie) anirá amb n´Enric fins el Coll den Claret per fer el darrer bosi de la 1ª Estapa.

Unknown dijo...

Hola,el dijous demati jo puc fer una "turné" per recollir les boses i fer-las arribar a Sito. Dema ens cridam i quedam dacord