sábado, 9 de mayo de 2009

Mas de 100 bikers en Alcudia

Bous: Carlinyos, Biel, Agustí, Cesar, Xus i Guiem.

A las 8:50 hem quedat a Alcudia per anar cap al punt de concentracio. Sa veritat es que es veia a molta de gent en bici mtb a l'aparcament que hi ha devant de l'esglesia. S'asunto pintava bé.
Al punt de concentracio hi havia molta de gent, segons els organitzadors, uns 80. Varios grups de renom a Mallorca: Tira-tira, Xiscomtb, Maifren, gent del grup de"Espai de mtb den Joan, Sudbike,"Bous Bufats", etc i gent de pes com en Jaume Kapax de "Pedalades", Xisco, etc. Tambe hi ha agut representaçio femenina, hi havia tres atlotes, i deu ni do en la rossa, com estirava!!!.
La ruta a començat tranquila, i poc a poc hem anat pujant fins al Coll baix. Aqui ja a començat la seleccio natural, i poc a poc el grup s'ha anat estirant. Despres hem girat en coa i hem tornat enrrera baixant bastant rapid, per agafar un cami que ens duria a l'ermita de la Victoria. Reagrupacio i per amunt s'ha dit, "Tela marinera" la pujadata, qui mes, qui manco a bufat per pujar. Alla dalt, foto de grup i tornada per un caminoi molt guapo i tecnic.
La ruta a tingut de tot, pujadas, devalladas, trialeras, escalons, tiranys, etc. Crec que tothom que ha participat s'ho a pasat molt bé.
El recorregut era de 30 km aproximadament i hem estat unes 3 hores.
Hem parlat amb els Maifren, Xisco, Andreu de sudbike i amb un dels integrants del grup den Joan Mayol (espai mtb d'en Joan) que estava molt interesat en que l'hi enviasem el traçat de la travessa, tal com la feim nosaltres. Mem si en Carles pot fer qualque cosa. Tambe ens a comentat de fer una sortida conjunta, Ja en parlarem quant ens veiem.
Bé, np me vui allargar mes, crec que en lo que he escrit vos feis una idea del que a estat aquesta concentracio. Las fotos vindran mes endavant, en Xus n'ha fetes varies, i jo alguna, pero en Xisco ens a donat permis per descarregarnos les fotos que ens agradin. Saludos



Fotos de la KDD:




10 comentarios:

Biel dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Biel dijo...

Hola a tots, avui dematí a la plaça d'Alcudià se respirava un ambientillo de companys de la bisi increible, tots teniem moltes ganes de començar la volta, i jo en particular mo he passat molt be.
El recorregut ha tengut de tot pujades, baixades, trialeres, asfalt tot el que cercam el bikers.
Esper tornar fer aviat un altre sortida amb altres grups en conjunt amb els bous que no han pogut venir avui.

Carlos Borrás dijo...

Gràcies per la crònica Guiem ... ens feim una idea del que ha passat i per lo vist s´han cumplit les espectatives ... el que més m´ha agradat ha sigut que aquesta sortida a servit per que el membres dels diferents grups de Mallorca s´han pogut coneixer fent el que més els hi agrada, colcar amb bici.

Carlinhos, al final pudiste acudir a Alcudia, me alegro por tí.

Miraré de possar-me en contacte amb en Joan Mayol per el tema de la travessa.

M´han dit que n´Agustí ha estat molt valent, esperem que l´any que ve se faci un altre cop aquesta concentració i pugui rodar l´Agustí en plenes facultats...per la meva banda si se monta un altre pic, abans entrenaré una mica ja que vull anar a devant devora les al.lotes rosses.

ejem!

Xisco Xavier dijo...

Molt be tot.
Esper veure les vostres fotos, les meves estan a la vostra disposició.
Un saludo per tots, i fins una altra, que aixo no ha de quedar en no res.
Un saludod esde sa Pobla.
PD: Per cert si vols enviar-me lo de la travessa a mi, jo ja l'hi fare arribar a Joan Mayol, som del mateix grup.

Unknown dijo...

Un saludo Xisco, quant tinguem totes les fotos te las pasarem.

Carles, t'he pasat les fotos a traves de picasa, no se si ho he fet be. Diguem coses, si no to fare arribar per correu.

Carlos Borrás dijo...

Hola Guiem ... ja he vist ses fotos teves ... i ja les estic pujant per penjarles al Blog.

Hola Xisco ... els mapes de la travessa nostra amb la ruta un 90% fidel al que ferem els tenim penjats al Blog, aqui te pos l´enllaç:

http://bousbufats.blogspot.com/2009/02/travessa-2009.html


els mapes es poren imprimir estan a tamany din4... tinc també un track per gps però no se si es correcte, le construït de varios traks trobats per la web.

Tot d´una que el tengui llest te l´enviaré per mail.

Bona Nit a tots.

Unknown dijo...

Hola una altre vegada, he estat mirant les fotos de Xisco i de Andreu. Han fet uns reportatjes fabulosos. Donau-lis un cop d'ull(dadles un golpe de ojo).Vos pos es link de les dues pagines. Saludos

http://www.xmtb.es/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=198:kdd-100bikers&Itemid=9

http://picasaweb.google.com/andreu90/AlcudiaLaVictoria#

sito dijo...

Molt be guiem per la teva crónica,se nota que el ambient va se molt bo,un saludo per tost els bous.

Unknown dijo...

Per cert, Biel, perdona ens despistarem, i et varem perdre de vista. No ens varem despedir de tu. Saludos i fins la propera sortida.

Andreu dijo...

hola companys i el mateix te dic, guillem, encantat de coneixer-te a tu i els teus amics, bona gent i bona ruta. Fins la proxima trobada, Andreu